Servicii de optica in Timisoara

Clinica de oftalmologie Dr. Berghian din Timisoara ofera Consultații oftalmologice (ochelari, fund de ochi, tensiune intraoculara, computer tomograf in coerenta optica, câmp vizual computerizat, biometrie, etc) si Chirurgie oftalmologica (cataracta, glaucom, chalazion etc)

Clinica de oftalmologie

De la inceputul constructiei, aceasta clinica s-a dorit sa fie una moderna, curata, dotata si cu un personal calificat si amabil. Dorim ca atunci cand un pacient vine la noi cu o problema de sanatate sa oferim consultatii oftalmologice cu rezultate precise, tratamente si interventii chirurgicale reusite.

Relatia cu pacientii nostrii

Am invatat sa ascultam pacientul, sa-i oferim atentia cuvenita, sa venim cu cele mai bune sfaturi, tratamente si in multe cazuri cu interventii chirurgicale menite sa inlature suferinta sau problema care afecteaza vederea.

Consultatii oftalmologice

Oferim consultații oftalmologice de specialitate cu cele mai moderne aparate. Colectivul de doctori oftalmologi va sta la dispozitie in urma unei programari in prealabil.

Chirurgie oftalmologica

Chirurgie oftalmologica realizata la Clinica Dr. Berghian este menita sa ajute la indepartarea cataractei, glaucomului, chalazion etc.

Ochelari de vedere

Comercializam ochelari de vedere dupa un consult de specialitate. Dupa formatul fetei si marca preferata, venim cu diverse oferte in functie de reducerile oferite de producatorii de lentile si rame de ochelari.

Rame de ochelari

Comercializam pentru doamne. domnisoare, domni si copii rame de ochelari pentru vedere sau de soare de la renumiti producatori: Police, Guess, Furla, Burberry, Bvlgari, Calvin Klein, Chanel, Gucci, Ray Ban, Escada, Silhouette, Aboriginal, Avanglion, Jaguar etc.

Lentile de contact

Ochelarii de vedere au devenit un accesoriu vestimentar, dar multe persoane prefera sa aleaga lentilelor de contact. Noi recomandam ca inainte de a opta pentru purtarea lor, sa incercati unele de unica folosita pentru a vedea daca ochiul se poate adapta.